14 dagen afkoelingsperiode:

Bij Voordeligwitgoed kunt u uw product binnen 14 werkdagen ruilen of retourneren. U dient voordat u een product retour zendt / retour wil laten halen telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Houd er rekening mee dat het product compleet en ongebruikt  is en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zit. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of retournering in aanmerking.

Uitzonderingen:

Voordeligwitgoed behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of beschadigd is door uw schuld (anders dan die van Voordeligwitgoed of de leverancier van het product).

Ruilen voor ander apparaat:

Naast het retourneren is het eveneens mogelijk om een product om te ruilen binnen 14 dagen. Echter behoudt Voordeligwitgoed het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of beschadigd is door uw schuld (anders dan die van Voordeligwitgoed of de leverancier van het product).

Kosten:

De kosten voor het opsturen of retourneren van een of meerdere producten zijn voor uw eigen rekening.

Terugbetaling: 

Terugbetaling van uw retour vindt plaats binnen 14 dagen na onvangst van uw retour.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *